Over ons

De specialisten van Human Capital Alert helpen organisaties bij het voorkomen en beheersen van langdurig verzuim en arbeidsongeschiktheid. We laten u met een frisse blik kijken naar deze vraagstukken. Vaak worden langdurig verzuim-dossiers ervaren als complexe en moeizame trajecten. Met onze kennis over het UWV en haar vele procedures brengen we vaart in situaties en bieden we nieuw perspectief. We benutten elke kans om de schade voor zowel werknemer, werkgever als verzekeraar/intermediair beperkt te houden. Resultaat: minder loonkosten met passende arbeid en werkende mensen.

h

Visie

Verzuim staat gelijk aan braakliggende arbeidsproductiviteit. Hoe langer deze duurt, hoe kleiner de kans wordt op herstel en terugkeer in de functie. Als een werknemer een jaar ziek is, is de kans op twee jaar verzuim al 85 procent. In onze visie zijn vroege interventies de sleutel naar terugdringing van langdurige arbeidsongeschiktheid.

Lees meer
h

Referenties

Veel grotere werkgevers, intermediairs en verzekeraars werken samen met ons. Overheid en markt, vanaf 100 werknemers worden wij ingeschakeld om te ondersteunen bij de aanpak van langdurig verzuim en (dreigende) arbeidsongeschiktheid.

Lees meer
h

Vacatures

Bij ons werken meer dan 30 specialisten in sociale zekerheid. Met onze kennis van sociale en fiscale wet- en regelgeving helpen we werkgevers op allerlei fronten. We groeien: bekijk onze vacatures en zie of je jezelf herkent!

Lees meer