Referenties

Grote bedrijven en overheidsinstellingen maken gebruik van onze dienstverlening, vaak al jarenlang. Voor een indruk van de diversiteit van onze opdrachtgevers staat hier een aantal organisaties uit onze portfolio.

Fujifilm

Fujifilm: van digitale camera’s tot speelfilms. Van computermedia tot medische beeldvorming.

Collé Rental & Sales

Collé Rental & Sales verhuurt machines voor de bouw, industrie, grondverzet, reiniging, intern transport, tuin & park en evenementen.

CSG Het Streek

CSG Het Streek is een christelijke scholengemeenschap, opgericht in 1995, die is gevestigd in Ede. Het Streek telt 2 locaties en 1 hoofdbureau.

Neenah Coldenhove

Neenah Coldenhove (voorheen Coldenhove Papier) werd opgericht in 1661, in de Gelderse plaats Eerbeek. De ligging van het bedrijf is uniek: midden in het bos.

Gemeente Berkelland

Berkelland is een gemeente in de Achterhoek – op de grens met Twente – in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente ligt in het stroomgebied van de Berkel.

Gemeente Diemen

Diemen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Martinuscollege

Het Martinuscollege is een middelbare school gevestigd in Grootebroek. Wij hebben alle opleidingen in één school.

Eventim

Online ticketshop voor duizenden musicals, concerten, theatervoorstellingen en nog veel meer.

Van der Valk Hotels & Restaurants

Van der Valk Hotels & Restaurants is een Nederlandse horecaonderneming.

Van Gerwen Groep

Van Gerwen is toonaangevend in de markt voor mobiliteitsoplossingen. Onze privé-chauffeurs zijn professioneel , discreet en flexibel.

Imperial Tobacco

Imperial Tobacco Benelux stelt ruim 700 mensen tewerk verspreid over vier vestigingen in België en Nederland: Wilrijk, Mechelen, Oosterhout en Joure.

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol biedt een directe verbinding met de internationale terminal van de luchthaven Schiphol.

BBA Tours

BBA Tours is een modern touringcarbedrijf wat gespecialiseerd is in het vervoer van 19 tot en met 10.000 personen. Ook biedt BBA Tours dagtochten naar diverse bestemmingen aan.

Gemeente Den Haag

Den Haag of ‘s-Gravenhage is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met meer dan 500.000 inwoners

Peek & Cloppenburg

Peek & Cloppenburg is een winkelketen van kledingwarenhuizen met vestigingen in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

SnelleVliet Touringcars

SnelleVliet Touringcars, voor bus huren, dagtochten, schoolreizen, fietsbussen en groepsreizen. Reis groen. Reis luxe. Reis per touringcar.

v.d. Bosch Beton*

v.d. Bosch Beton* is een gerenommeerd en slagvaardig bedrijf, gespecialiseerd in de fabricage en levering van hoogwaardige betonbestratingsproducten zoals betonstraatstenen, betontegels, opsluitbanden, trottoirbanden en grasbeton.

Doxis

Als Digitaal mensenwerk wordt. Doxis Informatiemanagers zorgt dat uw informatie op orde is. Wij opereren landelijk voor vele organisaties en instellingen.

Willem van Oranje College

Leerlingen van het Willem van Oranje College worden gezien.
Hun zelfstandigheid wordt vergroot en ze worden voorzien van
een goed ontwikkeld besef van waarden. Ze zijn gereed voor hun verdere leven.

Stichting Foenix

Al 35 jaar is Stichting Foenix de kringlooporganisatie binnen de gemeente Apeldoorn. Wat ooit begon als een klein vrijwilligersproject voor jongeren is inmiddels uitgegroeid tot een onafhankelijke, professionele organisatie

Bidfood

Horeca groothandel voor foodprofessionals. Bidfood (voorheen Deli XL) is dé online groothandel voor horeca en totaalleverancier in de foodservice markt.

Antonio Shining Places

Een schone (werk)plek draagt bij aan een goede sfeer, positieve uitstraling en hygiënische omgeving. Schoonmaakbedrijf Antonio levert al 40 jaar alle mogelijke schoonmaakdiensten.

Novadic Kentron

Novadic Kentron is dé expert voor verslavingszorg en verslavingskunde in Brabant. Een dynamische organisatie, met loyale, professionele en betrokken medewerkers.

De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek N.V. is een Nederlands advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, New York, Shanghai en Singapore. Het kantoor, dat in 1871 werd opgericht, telt circa 60 partners en 270 andere juristen.

Dianet

Met ongeveer 350 professionals op diverse gebieden adviseren en behandelen we nierpatiënten op het centrum en thuis, werken we aan de beste zorgverlening en ontwikkelen we behandelvormen waar nierpatiënten behoefte aan hebben.

Gemeente Zwartwaterland

Zwartewaterland is een gemeente in de Nederlandse provincie Overijssel, genoemd naar het Zwarte Water. In 2001 zijn de gemeenten Genemuiden, Zwartsluis en Hasselt hierin samengegaan

SER

De Sociaal-Economische Raad (SER) adviseert regering en parlement over de hoofdlijnen van het
te voeren sociaal-economisch beleid.

Bernhoven

Samen eigentijds de allerbeste zorg bieden. Dát is waar Bernhoven voor staat. Dat doen we met 150 medisch specialisten en circa 2.300 medewerkers.

Succes Schoonmaak

Het motto van Succes is ‘Krachtig in Schoonmaak’; we maken de zaken niet ingewikkelder dan ze zijn: afspraak = afspraak. Het kwaliteitsniveau dat wij met u afspreken is gegarandeerd.

Verebus Engineering

Verebus Engineering is een middelgroot ingenieurs- en adviesbureau met opdrachtgevers met name binnen de marktsegmenten Rail, Defensie en Marine & Offshore.

Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor de beste, betaalbare zorg.